Välkommen till G.A.D Möbelaffär & Showroom i Stockholm.

I vår möbelaffär på Tegnérgatan 4 kan du se hela G.A.Ds breda sortiment av möbler, kombinerat med inspirerande konst och diverse inredning som vi gillar. Håll utkik här på hemsidan, ibland har vi vernissage och happenings då vi även har kampanjpriser på utvalda möbler eller hela sortimentet!

Svensktillverkade trämöbler i naturliga material

G.A.D bygger alla möbler i massiva material såsom björk, ek, kalksten, granit och läder. Detta görs hantverksmässigt från grunden i vår fabrik på Gotland. Ytbehandling sker med miljövänlig linolja eller såpa som standard. Läs mer om möbeltillverkningen här.

Farrow & Ball

Målade möbler kan även beställas av oss och då används miljövänliga färger från Farrow & Ball vilka vi också är återförsäljare av. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda deras högkvalitativa sortiment till våra intresserade kunder. Såväl möbler som väggar, tak och snickeri  kan bemålas i deras digra utbud av vackra nyanser och till detta finns matchande tapeter.

Utvalda inredningsdetaljer

Vi strävar efter att vara en möbelaffär med ett stort utbud av kvalitetsprodukter. Övriga varumärken som vi samarbetar med är Eldblå, Kasthall, Klong, Bergs Potter, Skultuna, Våges, Libeco, Marset, Lyngby, Kristina Stark, Charlotte Karlsson, Skruf, Big Pink, Eduards, Handarbetets vänner, Emma von Brömsen, Lindell & CO, Örsjö belysning, Luce Plan, Secto Design, Konsthantverk,  S-O-O-P, Paradisverkstaden, Lindform, Tove Adman, Maria Lilliecreutz, Simon Key Bertman med många fler. Hittar du inte det märke eller den möbeltillverkare du är intresserad av här på sidan är du alltid välkommen att kontakta oss så kan vi se hur vi kan göra för att hjälpa dig.

 

Konst och skulptur

Håll utkik, ny utställning i november.

Anne Nilsson visar sina grafiska blad och betongdjur mer eller mindre permanent hos oss. Bo Arenanders konst, måleri och skulptur pryder allt som oftast vår utställning.

Håll kontakten med oss

Om du vill veta ännu mer om vad som händer i vår möbelaffär, få tips och råd om inredning eller skötsel av dina möbler eller kanske inspirera andra med dina bilder och idéer välkomnar vi dig att gå med i vår Facebookgrupp ”G.A.D-vänner i Stockholm”. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad om vad som händer i butiken. Det kan du anmäla dig till nedan. G.A.D finns också på Instagram och Facebook.

Välkommen till G.A.D Butik och Showroom.

G.A.D Stockholm
Tegnérgatan 4
113 58 Stockholm
Tel 08-545 480 08
gadstockholm@gad.se

 

Våra öppettider är:

    • måndag – fredag 11.00 – 18.00
    • lördag 11.00 – 16.00
    • söndagar/röda dagar stängt