Projekt

Välkomna till G.A.D’s värld

Här möts design med gotländsk känsla, naturmaterial och genuint hantverk. Våra möbler och inredningar genomsyras av ett traditionellt möbelhantverk med beprövade och hållbara tekniker som sinkning, genomgående tappar och möten slipade i fas. Hållbarhetstänket (ur alla synvinklar) rankas högt hos oss och vi använder framförallt massiv ek och björk som kompletteras med gotländsk kalksten, svart granit, ull, stål och glas. Ytbehandlingen är alltid miljövänlig, vi använder gärna olja men kan även erbjuda vattenbaserade lacker och färg.
Vi producerar möblerna i eget snickeri på Gotland. Här arbetar några av Sveriges skickligaste möbelsnickare som med sin yrkeskunskap, sina händer och givetvis några maskiner kan tillverka specialritade möbler, kundanpassa efter önskemål och lösa de mest avancerade förfrågningar med stor finess. Utöver vårt ordinarie möbelsortiment, som är formgivet av Kristian Eriksson, kan vi tillverka kundanpassade lösningar både i stor och liten skala. Vi har gedigen erfarenhet av inredning för offentlig miljö och har tex hotell, restauranger, lounger, receptioner och kontor i vår portfolio.

Har du frågor kring inredningsprojekt och offentlig miljö är du välkommen att kontakta Emelie Nygren på emelie@gad.se eller 070-5661507.

Exempel på genomförda projekt

 

Hotell

Fabriken Furillen
Clarion Hotel Wisby
First Hotell Kungsbron
Fårösunds Fästning
Fridhemsplans hotell
Hotel Planetstaden i Lund
Balingsholm konferens

Restauranger

50 kvadrat
G:A Masters

Annat

Flyg BRA lounge, Visby flygplats
Lounge Wisby Strand, Kongresshallen
Burge Gårdar
Ett flertal privata hem