Outlet

Nästa outlet: Påsk 2021

 

Här kan du hitta utställningsmöbler från butikerna eller mässor, andrasortering då möbeln inte passerat snickarnas väldigt noggranna kontroll, specialmodeller och möbler utgångna ur sortimentet allt till nedsatta priser. Utställningsmöblerna har först passerat snickeriet för lite omvårdnad och ny ytbehandling. Du kan hitta möbler för i stort sett hela hemmet; soffbord, matbord, skrivbord, stolar, fåtöljer, förvaringsmöbler, bänkar, skänkar, hyllor, mediamöbler, m.m. Exakt vilka modeller och utföranden som finns hittar du på plats.

Recycled bord & stol

Nu kan du bli ägare till ett möbelset i massiv ek som kommit tillbaka till oss efter fyra år i bruk. Vi har ägnat möblerna lite extra omvårdnad och nu är de redo för ett nytt hem. Ett hållbart val på alla vis och roligt tycker vi att få se att våra möbler klarat sin första utmaning med bravur. Vi har ett antal set i lager. Paketpris 5.400.- (normalpris 14.900.-)

Klinte hyllor

Vi har gjort en uppdatering av vår förvaringsserie Klinte som i och med det har fått ändrade mått. Nu säljer vi ut många fullgoda exemplar av Klintehyllor med de gamla måtten.

G.A.D Details

Vi har även många småmöbler, brickor, skärbrädor och andra produkter från vårt G.A.D Details-sortiment.

Det praktiska

Vi skyltar vid Toftavägen (väg 140) norr om kyrkan i Västergarn när vi har öppet. Betalning med kort, kontant eller swish. Transport kan ordnas. Ta gärna med filtar och dylikt att skydda din möbel med, vi har begränsat med emballage.

Om du inte hittar det du söker på vår outlet går det givetvis även bra att göra en beställning av en ny möbel från ordinarie sortiment.

Öppettider: