Outlet

Nästa outlet: Påsk 2020 även via Instagram

Då det avråds från resor i påsk hör många av sig till oss för att de inte har möjlighet att besöka vår outlet. Vi har beslutat oss för att testa ett för oss nytt koncept, en Instagram Outlet. Vi kommer att lägga upp delar av vår försäljning med först till kvarn. Följ kontot @g.a.d_outlet så kommer mer information att läggas upp där. Vi öppnar Instagramförsäljningen på skärtorsdagen kl 12.00. Se även det praktiska nedan.

 

Här kan du hitta utställningsmöbler, andrasortering, specialmodeller och möbler utgångna ur sortimentet till nedsatta priser. Du kan hitta möbler för hela hemmet; soffbord, matbord, skrivbord, stolar, fåtöljer, förvaringsmöbler, bänkar, skänkar, hyllor, mediamöbler, m.m. Exakt vilka modeller och utföranden som finns hittar du på plats.

Recycled bord & stol

Nu kan du bli ägare till ett möbelset i massiv ek som kommit tillbaka till oss efter fyra år i bruk. Vi har ägnat möblerna lite extra omvårdnad och nu är de redo för ett nytt hem. Ett hållbart val på alla vis och roligt tycker vi att få se att våra möbler klarat sin första utmaning med bravur. Vi har ett antal set i lager. Paketpris 5.400.- (normalpris 14.900.-)

Klinte hyllor

Vi har gjort en uppdatering av vår förvaringsserie Klinte som i och med det har fått ändrade mått. Nu säljer vi ut många fullgoda exemplar av Klintehyllor med de gamla måtten.

G.A.D Details

Vi har även många småmöbler, brickor, skärbrädor och andra produkter från vårt G.A.D Details-sortiment.

Det praktiska

Vi skyltar vid Toftavägen (väg 140) norr om kyrkan i Västergarn när vi har öppet. Betalning med kort, kontant eller swish. Transport kan ordnas. Ta gärna med filtar och dylikt att skydda din möbel med, vi har begränsat med emballage.

I år har vi även försäljning via Instagram @g.a.d_outlet för att finnas för de som ej kan komma till Gotland. Här kan du se och köpa de möbler som finns utlagda enligt Först till kvarn. Kontaktperson för Instagramförsäljning är Tor Eriksson: tor@gad.se, 072-2423163.

Möbler köps i befintligt Skick och med kontant betalning via Swish 1233409133 eller BG 5214-4458. Transport kan ordnas.

Om du inte hittar det du söker på vår outlet går det givetvis även bra att göra en beställning av en ny möbel från ordinarie sortiment.

Öppettider:

Skärtorsdag 10-16, Långfredag 10-16, Påskafton 10-14