Outlet

Sommar-outlet torsdagar & fredagar i Västergarn start 27 juni.

Skyltat vid vägen

Här kan du hitta utställningsmöbler, andrasortering, specialmodeller och möbler utgångna ur sortimentet till nedsatta priser. Du kan hitta möbler för hela hemmet; soffbord, matbord, skrivbord, stolar, fåtöljer, förvaringsmöbler, bänkar, skänkar, hyllor, mediamöbler, m.m. Exakt vilka modeller och utföranden som finns hittar du på plats.

Recycled bord & stol

Nu kan du bli ägare till ett möbelset i massiv ek som kommit tillbaka till oss efter fyra år i bruk. Vi har ägnat möblerna lite extra omvårdnad och nu är de redo för ett nytt hem. Ett hållbart val på alla vis och roligt tycker vi att få se att våra möbler klarat sin första utmaning med bravur. Vi har ett antal set i lager. Paketpris 5.400.- (normalpris 14.900.-)

Klinte hyllor

Vi har gjort en uppdatering av vår förvaringsserie Klinte som i och med det har fått ändrade mått. Nu säljer vi ut många fullgoda exemplar av Klintehyllor med de gamla måtten.

G.A.D Details

Vi har även många småmöbler, brickor, skärbrädor och andra produkter från vårt G.A.D Details-sortiment.

G.A.D & Sommarnöjen

Vi har haft äran att tillsammans med fantastiska Sommarnöjen skapa ett hus. Det visar vi i sommar bredvid vår outlet.

Välkommen till Västergarn och G.A.D Outlet där representanter från båda företagen kommer att finnas på plats. Läs mer, klicka på bilden:


 

Det praktiska

Vi skyltar vid Toftavägen (väg 140) norr om kyrkan i Västergarn när vi har öppet. Betalning med kort, kontant eller swish. Transport kan ordnas. Ta gärna med filtar och dylikt att skydda din möbel med, vi har begränsat med emballage.

Om du inte hittar det du söker på vår outlet går det givetvis även bra att göra en beställning av en ny möbel från ordinarie sortiment.

Öppettider sommar 2019

Torsdagar & fredagar 10:00-16:00