Lediga jobb

G.A.D är sedan 1998 ett gotlandsbaserat företag med fokus på design och tillverkning av trämöbler av högsta kvalitet med inriktning på hem och offentlig miljö. Tillverkningen sker i Hemse och försäljningen via G.A.D-butiker i Visby och Stockholm samt ett 30-tal återförsäljare i Sverige och Europa.

Ekonomiansvarig, Visby

Vi söker en ekonom för ekonomi och redovisning på G.A.D. Arbetsplatsen ligger i centrala Visby. Tjänsten uppskattas till 50-60%. Har du frågor går det bra att kontakta Kristian Eriksson på kristian@gad.se eller 0705822697. Vi tar gärna emot din ansökan senast 28 maj 2018, skicka den till kristian@gad.se.

Som redovisningsekonom hos GAD ansvarar du för den löpande redovisningen i tre bolag. Du ansvarar även för månads- och årsbokslut samt uppföljningar och analyser. Vi söker dig som har ett intresse för siffror och ekonomi i kombination med arbetssätt och processer. Du har en ekonomiutbildning och har minst tre års erfarenhet av löpande redovisning, bokslutsarbete och avstämningar. Du har god förmåga att anpassa dig till nya miljöer samt förmågan att arbeta självständigt. Du är en person som trivs med eget ansvar, noggrannhet samt viljan att ha struktur. För rollen är det viktigt att ha en prestigelös inställning samt värdesätter god service och en positiv miljö.