G.A.D Visby Butik & Showroom

Välkommen till G.A.D Butik & Showroom i Visby.

Här hittar du hela vårt möbelsortiment tillsammans med ett stort utbud av andra inredningsdetaljer. Vårt G.A.D Details-sortiment finns att handla direkt över disk och våra handgjorda möbler tar vi emot beställning på. Hos oss finns inredning för hela hemmet och produkter för kropp och själ. Vi har satsat lite extra på mattor och belysning av bra kvalitet men även sängkläder, barninredning och många fina presentidéer. Vi är noga med att våra handplockade produkter håller hög standard och vi värnar om det svenska hantverket. Vår filosofi är att försöka undvika snabbkonsumtion och istället välja sådant som är bra för kropp, själ och miljö, både nu och i framtiden.

Hos oss kan du köpa konst, konsthantverk och småskalig produktion av flera gotländska aktörer. Vi är även återförsäljare av den fantastiska och miljövänliga färgen och de vackra tapeterna från Farrow & Ball.
Välkommen till G.A.D Butik och Showroom.

Våra öppettider under hösten 2020:

  • Måndag – fredag 11.00 – 17.00
  • Lördag 10.00 – 16.00
  • Söndag 12.00 – 16.00

Nu finns även möjlighet att handla vår handplockade design och inredning från både kända och okända varumärken i vår WEBSHOP!

Vår  OUTLET i Västergarn är öppen under sommartid och under utvalda helger.

G.A.D Visby
Hästgatan 10
621 56 Visby
0498-249410
visby@gad.se